Un nou termen în procesul cu poliţiştii de frontieră şi vameşii corupţi de la Naidăş

Apărarea nu prea se omoară cu probele, iar DNA şi ANAF mai primesc de lucru. Deşi avocaţii apărării au cerut instanţei să solicite autorităţilor sârbe informaţii despre momentul intrării microbuzului cu ţigări de contrabandă în punctul de trecere a frontierei de la Kalugarevo (Călugăra), sârbii nu au catadicsit să răspundă.

Instanţa chiar i-a admonestat pe avocaţii apărării cărora le-a reproşat că, deşi au cerut asta, nu au comunicat instanţei numerele de fax ale autorităţilor sârbe, pentru ca Tribunalul să poată reveni cu solicitarea. Iar procurorului DNA i-a cerut să verifice şi să comunice stadiul anchetei din Serbia, unde este cercetat sârbul care a condus microbuzul ticsit de ţigări de contrabandă, dar şi să spună pentru fiecare acuzaţie adusă inculpaţilor ce probe propun.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. Polițiști în slujba fărădelegii și microbuze-fantomă pentru contrabandă în Vama Naidăș! Cu țigări, arme și droguri!

Instanţa a mai cerut ANAF, la fel, să comunice ce prejudiciu a calculat fiecărui inculpat în parte. Judecătorul a mai dispus audierea din oficiu a vameşului Jugăvău, care era de serviciu în PTF Naidăş în timpul trecerii microbuzului cu pricina, dar şi a martorului citat la termenul de joi.

CITEȘTE ȘI: 

Polițiști-infractori și borfași la Vama Naidăș! Inculpații din Poliția de Frontieră au sărit la bătaie, în Tribunalul Caraș-Severin! [VIDEO]

EXCLUSIV. În PTF Naidăş, rețeaua de contrabandă era coordonată chiar de polițiștii de frontieră!