Un nou spectacol pentru copii plin de lumină și culoare la Teatrul de Vest din Reșița!

Avanpremieră pentru spectatorii teatrului din Reșița. Un spectacol ca o „carte de colorat” pentru copii și nu numai, plin de energie și în stil american.

Actorii Teatrului de Vest Reșița vor juca ultima lor piesă de teatru din acest an, piesă pe care ei o descriu ca fiind o carte de colorat pentru copii. Miercuri, 18 decembrie, la ora 10.00, se va juca în avanpremieră spectacolul muzical și de animație „A fost odată ca niciodată… în America”. În regia lui Dan Țopa și după „Iepuraşul încrezut” de Serghei Mihalkov, spectacolul are acțiunea în Central Park, la New York. Odată cu mărirea orașelor, arealul animalelor este din ce în ce mai micșorat, animalele devin mult mai umane, împrumută nume de oameni, ca și oamenii care au împrumutat nume de animale (Familia Vulpe, Lupu, Iepure, Găină etc.)”, detaliază protagoniștii piesei.

 

Regizorul Dan Țopa explică de ce acțiunea piesei a fost plasată tocmai în New York: „Muzica are mult mai multă dinamică, iar vocabularul nostru s-a îmbogățit cu foarte multe expresii americane”. Acesta spune că e  un spectacol pentru mici și mari, convins fiind că va fi iubit și de părinți sau bunici.

„Am avut un an bun: 9 premiere  foarte bune, dintre care 5 pentru adulți și 4 pentru copii, și două mari festivaluri”, punctează managerul teatrului reșițean, Florin Ionescu.

Premiera spectacolului va avea loc în data de 21 decembrie, duminică, la ora 11.00, la Teatrul de Vest Reșița. Biletele se pot achiziționa de la casieria teatrului precum și online, pe eventbook.ro. Prețul unui bilet este de 10 lei/persoană.

Informaţii suplimentare se pot obține la casieria teatrului, la telefon 0355.404.222 sau de la organizatorul Spectacolului, Ion Gabi Giamănu, telefon: 0771.654.638.