Metallica și Madonna, la București! Acum vin la Custom Reșița 2020!

Criticile lansate după ediția inaugurală a festivalului din Poiana Golului n-au tras cortina decât până vara viitoare peste scena a ceea ce se dorește a fi cel mai mare festival rock din România!

Custom va avea în mod categoric și o a doua ediție, puțin diferită față de cea de anul acesta, cel puțin la nivel organizatoric, dar cu nume chiar mai mari aduse pe scena amplasată într-un decor de poveste, deasupra unui oraș muncitoresc, cândva puternic industrializat, care astăzi se transformă frumos. „Anul trecut pe vremea asta cunoșteam deja câțiva artiști cu care semnasem contractele. Acum nu vă pot spune decât că am inițiat discuții cu EMagic, cei care au organizat concertele Metallica și Madonna la București. Practic, este cea mai mare agenție de impresariat artiști din România, au făcut cele mai mari evenimente în ultimii 10-12 ani. Au fost săptămâna trecută aici, suntem pe cale să semnăm un contract cu ei și le-am dat câteva taskuri. Pregătesc la ora asta o listă de invitați, de artiști pe care probabil că o să îi mediatizăm începând cu luna ianuarie.”, a declarat Nelu Popa, primarul Reșiței. 

Pentru că la prima ediție nu a funcționat totul grozav, de data asta se schimbă puțin rețeta organizatorică. Atfel, edilul-șef spune că se va opta pentru o semiregie proprie, municipalitatea asumându-și organizarea, EMagic venind în calitate de expert, de consultant în organizarea acestui eveniment, în identificarea artiștilor potriviți și a tot ce presupune un astfel de festival.