Primarul de Oțelu Roșu cere scuze diasporei pentru bădărăniile lui Bădălău! „Nu asta este soluția pentru PSD!”

Președintele executiv PSD Caraș-Severin, Luca Mălăiescu, rupe tăcerea și îi avertizează pe liderii filialelor județene social-democrate din țară: „Vor să preia conducerea partidului cu japca!”

Cu Marcel Ciolacu la conducere, PSD are șanse minime de a se redresa, crede Mălăiescu, care a obișnuit cu pozițiile sale critice încă de pe vremea președintelui Dragnea. Nu Ciolacu ar fi marea problemă pentru PSD, mai spune edilul de pe Valea Bistrei, ci oamenii pe care acesta i-a strâns în jurul lui. Exact oamenii pe care electoratul i-a taxat și pe care nu-i mai vrea în prim-planul politicii. Numai că aceștia fac orice pentru a prelua partidul. 

„Cu siguranță nu asta este soluția pentru PSD, chiar dacă în ultima perioadă domnul președinte interimar Marcel Ciolacu a punctat destul de bine. Contează foarte mult echipa din jurul dânsului, iar echipa cu care s-a afișat după demisia doamnei președinte Viorica Dăncilă nu este ceea ce are nevoie PSD la ora actuală. Urmăresc și eu cu mare interes ce se întâmplă cu PSD la nivel național și vreau să le transmit colegilor mei ceva. Dacă vor să preia conducerea partidului cu japca, prin diferite tertipuri, cum ar fi un congres cu cât mai puțini delegați, le atrag atenția că vor conduce un partid de 18%. Spun acest lucru deoarece cred că, la ora actuală, ei joacă în alt film și nu au înțeles nimic din ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, nu au înțeles nimic din ceea ce își dorește electoratul la ora asta în România!”, a declarat Luca Mălăiescu pentru expressdebanat.ro.

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin a dat și un exemplu de oameni a căror imagine, comportament și mesaj compromit partidul. Mai mult decât atât, a încercat să îndrepte ceea ce a dus la mobilizarea exemplară a românilor plecați din țară în zilele de vot. Evident, împotriva PSD! „Pentru că nimeni din PSD nu a făcut-o până acum, îmi cer scuze eu celor din diaspora pentru greșelile și jignirile ce le-au fost aduse de domnul Bădălău și de alții din PSD!”, a mai spus Mălăiescu.