Piața din Caransebeș vizitată și la ceas de seară

De astăzi caransebeșenii care prefera plimbarea la ceas de seară pentru a admira iluminatul public de sărbători pot lua în calcul și zona Pieței Gugulanilor. În zona centrală a pieței a fost finalizat aranjamentul de sărbători la fel ca în fiecare an.

Pe scena din Piața Gugulanilor Caransebeș se poate observa diorama Nașterea Domnului, o reprezentare a nașterii lui Isus Hristos, așa cum este descrisă în Evangheliile lui Matei și Luca.

Pentru a pune în valoare această lucrare vom oferi iluminat festiv și noaptea. De câțiva ani buni, mai precis din 2013, caransebeșenii s-au obișnuit să fotografieze și să admire diorama, acest aranjament al nostru pe care îl păstrăm în condiții bune peste an.”, ne-a declarat Luminița Verdeș, șefa biroului.

În municipiul Caransebeș, scena nașterii Mântuitorului este observată doar în Paița Gugulanilor, în restul zonelor Primăria Caransebeș îngrijindu-se să monteze iluminat festiv de sărbători. În Parcul General Dragalina au fost montate diferite figurine desprinse din poveștile despre Moș Crăciun, de care copiii sunt cei care se bucură cel mai mult.