O persoană în vârstă și doi minori au ajuns astăzi la Spitalul din Caransebeș, fiind victimele a două accidente de circulație

Neatenția la volan a făcut trei victime astăzi, 17 decembrie la Caransebeș. Din fericire cele două accidente produse la ora prânzului s-au soldat cu rănirea ușoară a trei persoane, dintre care doi minori care au ajuns la Spitalul Municipal de Urgență pentru îngrijiri.

În primul accident un bărbat de 66 de ani, în timp ce se afla la volanul unui microbuz și efectua manevra de mers înapoi, a acroșat și rănit ușor un copil de 11 ani, care se deplasa în calitate de pieton pe partea carosabilă. Băiatul a fost transportat de urgență la spital însă rănile nu-i pun viața în pericol. În cel de-al doilea caz, în timp ce o femeie de 52 de ani conducea un autoturism, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui bărbat de 68 de ani care ținea în brațe un minor de 2 ani, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. În urma impactului atât bunicul cât și copilul au fost răniți ușor și au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgențe din Caransebeș.

Polițiștii de la Serviciul Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

FOTO: ARHIVĂ