Gașca Zurli, trupa fenomen naţional pentru copiii din România vine la Caransebeș

Caransebeșenii, cu mic cu mare sunt așteptați astăzi în piața Primăriei la petrecerea de Moș Crăciun. Se alătură Gașca Zurli care îl va ajuta pe Moș să împartă cadouri copiilor cuminți. Zurli construiește pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Petrecerea începe la 18.00 oră de la care Magia Crăciunului îi va învălui pe participanți mai ales că membrii Zurli vor face o atmosferă de neuitat la prima lor întâlnire cu gugulanii.

Gașca Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii din România și astăzi a ales Caransebeșul pentru a bucura sufletelor celor mici care încă mai cred în minuni, care încă mai se bucură de joaca celor din jur și care pot fi impresionați de lucrurile vesele și distractive.

Acțiunea de la Caransebeș este organizată de Tineretul Liberal, Andra Pleșa spunând că s-au pregătit dulciuri și mici surprize pentru fiecare dintre copiii care vor veni în centrul civic.

Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginația și să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen național.

Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăța lucruri care să-i motiveze și să-i ajute să relaționeze mai ușor cu cei din jur”, spune Mirela Retegan.

Zurli e prima companie din România care și-a conceput spectacolele și evenimentele luând în considerare și efectul post spectacol. Zurli integrează părinții în lumea copiilor.