Un nou sezon, acelaşi amatorism, o şi mai mare bătaie de joc!

În Valea Domanului nu s-a schimbat nimic, în ciuda promisiunilor primite de la patronul, oficialii şi finanţatorii Metalului.

Daniel Opriţa a scăpat de câţiva dintre şefii de ceremonii care au jucat anul trecut mai mult prin cluburi de manele decât pe teren, ceea ce este cu siguranţă un lucru bun. Când vine vorba însă despre organizarea activităţii de la club, despre oamenii care ocupă anumite funcţii la Metalul, club finanţat în cea mai mare parte din bani publici, din banii oraşului, nu putem remarca decât un singur aspect. Lucrurile au luat-o din nou razna, după o perioadă în care oficialii rosso-nerilor înţeleseseră că trebuie să-şi schimbe atitudinea şi că Liga a II-a obligă la ceva mai mult decât campionatul judeţean.

Responsabilii clubului reşiţean au uitat, probabil, că astăzi e primul meci oficial acasă al Metalului. Nu ne-ar surprinde însă nici să fi omis în mod intenţionat. Cert este că CS Metalul Reşiţa nu a emis reprezentanţilor mass-media acreditări, motiv pentru care accesul fotoreporterilor în spatele celor două porţi, acolo unde e locul lor pe orice stadion din lume, a fost interzis. Adrian Ciocan ne-a explicat cu amabilitate că acestea sunt dispoziţiile, că nu avem decât să ne aşezăm în tribună, unde clubul a montat cu mari eforturi o masă a presei. O masă îmbibată cu apă de ploaie! „Mergeţi sus la fata care face acreditări, să aveţi măcar la meciul viitor!”, ne-a recomandat Ciocan. Acreditările din sezonul trecut nu mai sunt valabile, nimeni nu s-a sinchisit să le reînnoiască, dar nici să solicite date jurnaliştilor din presa locală pentru acreditarea pe noul campionat. Sau, eventual, au făcut-o preferenţial! Express de Banat are în continuare parte de un tratament special din partea conducerii Metalului Reşiţa. De la meciul de astăzi, cu Şoimii Pâncota, vă vom prezenta doar imagini surprinse din tribună!

Comments

 1. noname says:

  sincer o cam meritati sa stati in tribune ….scrieti numai de caransebes mergeti la caransebes si tati in spatele porti :)))))

 2. noname says:

  poate va face vela statuie :)))))))))))

 3. LuxPhotoFux says:

  40 de ani am stat în spatele porţilor adversarilor rossonerilor fără să-mi ceară cineva legitimaţia sau culmea, acreditarea! Ce vrei Dani de la o Rufă care vrea să mute echipa din nou fiindcă, cică, primăria îi e datoare cu multe miliarde…..Cinstiţi şi curaţi sunt suporterii şi conducătorii lui ASU Poli şi Ripensia din liga a-IV-a, Bătrâna Doamnă din liga a-III-a, FC Argeş tot dintro ligă inferioară.

 4. nicu belcea says:

  Dani de ce nu spui de incompetentii astia de la club ca nu au fost capabili sa organizeze o conferinta de presa saptamana trecuta cu ocazia inceputului de campionat pentru a ne informa de obiectivele pe noul sezon, achizitii, plecari de la echipa… meritam si noi ca locuitori ai acestui oras la informatii despre echipa cu atat mai mult cu cat si noi contribuim indirect la bugetul ehipei… nu mai vorbesc de site… dar nu-I nimik peste 2 saptamani iar voi fi pe stadion si va incepe “circul” din “era Pana” la adresa nesimtitilor din club…

 5. suporter says:

  incompetenti sunteti voi ziaristii care nu vi-ati cerut drepturile in valea domanului inainte de-a incepe meciurile de acasa. cum au intrat aliosa ala, cum a intrat ala la arena banateana,cum a intrat ala de la televiziunea vest? nu-mi veni tu la mine cu prosteli ca aliosa ala e mare ziarist, ca nu ai sa ma convingi. nu-mi spune tu mie ca alalalt de la arena banateana care nu stie sa mearga pe strada si se uita in cruci are pile pe la club ca nu te cred. tu te dai mare uiarist, esti plin de fumuri in cap, tu iti permiti sa ataci handbalisti si fotbalisti si nu ai fost in stare sa depui actele necesare sa-ti faci rost de o acreditare. daca nu ma inseala memoria, anul trecut tot pe vremea asta tot tu ai plans pe la portile stadionului si tot astia de anul asta, au fost acolo in iarba. de ce am eu impresia ca simplu cititor al expressdebanat ca esti slab pentru meseria asta? tu ti-ai permis sa scri despre betiile fotbalistilor cand te vedem aproape in fiecare weekend mortal prin cluburi. lasa betiile si nu-i face incompetenti pe altii cand acel mare incompetent esti chiar tu.

 6. Dan-Alioşa Ulici says:

  Stimabile suporter ! Nu ştiu alţi colegi de-ai mei cât de amatori sau profesionişti sunt, sau cât de jurnalişti sunt sau care şi cum se dau, cert este că eu personal, ştiind de problama acreditării pe care au avut-o în sezonul trecut colegi de-ai mei, mi-am făcut şi de această dată tema. Ăsta este motivul pentru care eu am avut acreditare şi alţi colegi nu. Şi ca să stai cu inima împăcată, îţi spun dacă vrei şi motivul pentru care am insistat să fiu pe gazon. Pur şi simplu mă interesează să îmi fac treaba cât de bine pot. Cât reuşesc sau nu, voi cititorii aveţi dreptul să ne huliţi … sau nu… MULŢUMESC !!!