Metalul e lider, dar Oprița rămâne realist!

Rosso-nerii au câştigat astăzi, scor 2-0, pe teren propriu, în faţa nou-promovatei Şoimii Pâncota, într-un meci din etapa secundă a Ligii a II-a de fotbal.

Pe o ploaie măruntă şi un teren destul de greu, Metalul s-a impus destul de clar, dar elevii lui Daniel Opriţa au avut ceva de tras până să-şi asigure cele trei puncte. Breşneni a marcat în ultimul minut al primei reprize după o centrare excelentă a lui Neagoe şi a uşurat misiunea rosso-nerilor în partea secundă, când oaspeţii s-ar fi putut închide şi mai mult în speranţa obţinerii unei remize albe. În repriza a doua, au fost câteva bune oportunităţi ale reşiţenilor, dar şi Zimmermann a avut ceva emoţii în câteva rânduri. Lucrurile s-au liniştit în minutul 78, când Enescu a făcut 2-0. Până în final nu s-a mai întâmplat mare lucru, de amintit mai fiind doar execuţia superbă a lui Neagoe, respinsă de portatul din Pâncota în transversală.

„ Am avut câteva ocazii bune şi a fost bine că am reuşit chiar înainte de pauză să marcăm şi astfel ne-am făcut meciul mai uşor. În repriza a doua puteam închide jocul mai devreme, dar sunt mulţumit de jucători, de atitudine, îi felicit şi sper să o ţină tot aşa”, a concluzionat după joc Daniel Opriţa, antrenorul Metalului. Reşiţa e pe primul loc în clasament, la egalitate cu ACS Poli Timişoara, dar Opriţa preferă să tempereze euforia care s-ar putea instala în vestiar. „Sunt alte echipe cu bugete mai mari, sunt echipe mai bune, oraşe mai mari, dar noi vom juca, nu ne vom da la o parte. Eu mi-aş dori poate mai mult ca oricine să promovăm, dar nu ne gândim la aşa ceva. Au fost două meciuri, cu două echipe nou-promovate, dar să ştiţi că au fost meciuri grele, chiar dacă toată lumea se aştepta să le câştigăm”, a mai spus antrenorul rosso-nerilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157646876240017″]