Un nou Service Agreat Peugeot în Timișoara

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

După o experiență de 20 ani ca dealer Citroen – marcă a grupului PSA alături de Peugeot – Autoglobus Timișoara este, începând din acest an, și Reparator Agreat Peugeot.

„La 40 de ani de activitate în domeniul auto, un nou nume se adaugă în portofoliul de mărci reprezentat de Autoglobus. Începând din martie 2020 îndeplinim standardele de tehnologie, instruire profesională și dotare impuse, și suntem REPARATOR AGREAT PEUGEOT.

Această calitate ne-a fost conferită după o experiență de 20 ani ca Reparator Citroen – marcă a grupului PSA alături de Peugeot – și datorită know-how-ului dobândit în urma colaborării cu cele 10 branduri auto pe care le-am reprezentat de-a lungul timpului. Dispunem de toate atuurile pentru a oferi servicii de calitate: specialiști, utilaje, acces la tehnologii de reparație, experiență îndelungată.

Garanția serviciilor noastre este confirmată de cei peste 40.000 clienți pe care îi avem în portofoliu și de cei 40 de ani de activitate neîntreruptă în industrie.”, declară reprezentații companiei.

Cadouri de bun-venit pentru clienții Autoglobus Peugeot Service

Până în data de 30 septembrie, la prima intrare în service-ul Autoglobus cu un vehicul marca Peugeot, fiecare client va beneficia de cadouri de bun-venit*:
50% reducere la pachetele de schimb roți/anvelope de la Autoglobus
25% reducere la efectuarea următoarei Inspecții Tehnice Periodice în stația ITP Autoglobus
20% reducere pentru lucrări de cosmetică/detailing auto

publicitate Timisoara banner maxagro

* Campanie valabilă în anumite termene și condiții. Detalii pe peugeot-timisoara.ro.

Despre Autoglobus

Compania este continuatoarea unei tradiții de peste 40 de ani în furnizarea de servicii de specialitate auto, funcționând sub diverse nume juridice din iulie 1980: Dacia Service, Oltcit Service, Centrul Auto IATSA 2 sau Auto Cardo. În prezent Autoglobus este Distribuitor și Reparator Autorizat Citroen, Iveco și Opel, Reparator Autorizat Chevrolet, Dacia, Peugeot și Renault, respectiv Distribuitor Autorizat Thule.

Autoglobus | Timișoara, Calea Șagului 201 | 0256 400 700 | autoglobus.ro

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/