Un nou meci dificil, ca toate celelalte! ASU Poli își încearcă norocul la Severin

Săptămâna aceasta, ASU Poli Timișoara se deplasează la Drobeta Turnu Severin, unde va juca cu Viitorul Pandurii. Alb-violeții se confruntă în continuare cu „criza” golului, deoarece au înscris într-un singur meci din primele opt etape! De asemenea, echipa studențească rămâne în continuare pe loc retrogradabil, cu 6 puncte în clasament.

Gușatu pare optimist, mai ales că nu are probleme de lot. Accidentat anterior, și Radu Motreanu va face deplasarea la Severin. „Este un meci la fel ca celelalte. Toate sunt dificile, dar mergem încrezători că putem face o figură frumoasă, un joc și un rezultat pe măsură. Am încredere că trendul, din punct de vedere al stării de spirit, este unul ascendent. Cred că ne vom întoarce cu un rezultat bun de la Severin. Adversarul a avut evoluții oscilante, au câștigat surprinzător cu Rapid. E o echipă cu jucători buni, formată din două echipe de Liga 2, cu jucători de calitate, Astafei, Orosz, cu experiență, Gârbiță ca junior pe banda stângă, pe care eu l-am avut jucător la Craiova. În orice caz va fi un meci echilibrat din punctul meu de vedere, diferența probabil o vor face execuțiile sau o greșeală. Eu am încredere în băieți”, a precizat tehnicianul.

Fotbaliștii sunt și ei încrezători că pot obține al doilea succes din acest sezon. „Ne-am pregătit bine săptămâna asta pentru meciul de la Severin. Atmosfera este bună și mergem să luăm cele 3 puncte. Este important, pentru că situația nu este chiar așa de rea în campionat. Echipele imediat de deasupra nu au multe puncte peste noi, campionatul este echilibrat după părerea mea. Orice jucător își dorește să joace cât mai mult, dar decide antrenorul. Atât timp cât joacă Murariu sau eu, important e să dăm 100% pentru echipă”, a punctat portarul Mario Contra, care în campionat până acum a fost doar rezervă.

1000x100 casa brutarului

Echipa se așteaptă și ca fanii să o susțină în număr mare în această deplasare apropiată. Cristian Dros crede că și criza ofensivă va fi depășită. „Ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că adversarul are o echipă echilibrată. Ne-am antrenat bine toată săptămâna asta. Mergem să luăm cele 3 puncte, să urcăm în clasament. Așteptăm să vină mulți suporteri să ne susțină. Asta e important pentru noi. De multe meciuri nu am putut să marcăm, dar cred că odată și odată se va sparge gheața și o să vină golul. Nu cred că e un blocaj, în fiecare meci avem ocazii, avem și puțin ghinion”, a punctat Dros.

Meciul de la Severin începe sâmbătă, la ora 11.00 și nu e televizat.