Un nou eveniment gastronomic Banat Brunch, în locul din Timiș în care crește laleaua pestriță

banat brunch
po 1000x100px (3)

Cel de-al doilea eveniment gastronomic Banat Brunch din acest an are loc sâmbătă în localitatea Berini, din județul Timiș. Acest loc este cunoscut pentru faptul că aici crește laleaua pestriță, o plantă protejată. Turiștii sunt așteptați cu o mulțime de produse locale. 

În județul Timiș se pregătește un nou eveniment gastronomic Banat Brunch. De data aceasta, turiștii sunt așteptați în localitatea Berini, din comuna Sacoșu Turcesc. Aici crește laleaua pestriță, o plantă protejată, astfel că participanții vor afla mai multe despre povestea acestei flori.

1000x200 dacus 02

Evenimentul are loc sâmbătă, 7 mai, între orele 11.00 și 13.00, când turiștii vor fi serviți cu o mulțime de produse locale, printre care brânză de oaie sărată, pită cu untură și roșii, cârnați și clisă fripte, cartofi cu carne în dobă sau sos de mărar.

După brunch, are loc o vizită la biserica din Berini, iar apoi turiștilor li se va povesti despre laleaua pestriță. Taxa de participare la eveniment este de 120 lei, iar înscrierile se fac AICI!
Banner night theater LightsON TM 2023 1000x100px