Incident grav! Un pacient a căzut de la etajul unui spital din Timișoara

Un incident grav a avut loc noaptea trecută la Timișoara. Un pacient cu probleme psihice a căzut de la etajul 1 al Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a spitalului municipal. În urma căzăturii, bărbatul și-a rupt picioarele și s-a lovit la cap.

Din primele informații, este vorba de un bărbat de 44 de ani, din județul Caraș-Severin, care a fost internat în cadrul Clinicii de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială a Spitalului Municipal Timișoara, în cursul zilei de joi. Acesta are probleme psihice, motiv pentru care și mama sa a fost internată, pentru a-l supraveghea.

Doar că noaptea trecută, bărbatul s-a întins prea mult pentru a se uita pe geam, astfel că a căzut de la etajul 1. În urma impactului cu solul, acesta s-a ales cu picioarele rupte și s-a lovit la cap.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

În aceste condiții, bărbatul a fost preluat de către o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Timișoara. În acest caz, polițiștii din județul Timiș au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în care fac cercetări.

banner 970 x 250