Un nou caz de contrabandă cu țigări în Caraș-Severin!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Traficul cu țigarete a adus întotdeauna câștiguri net superioare în buzunarele șmenarilor. Pentru doi bărbați însă, unul din Caraș-Severin și unul din județul Dolj, ulciorul s-a spart în localitatea Ciclova, polițiștii confiscându-le cele 77.800 de țigarete pe care intenționau să le introducă pe piața neagră.

Opriți pentru un control de rutină, în localitatea Ciclova, de către lucrătorii de investigare a criminalității economice, bărbatul de 29 de ani din comuna Berliște, Caraș-Severin, și colegul său, în vârstă de 37 de ani, din comuna Unirea, județul Dolj, declarau că, în autoutilitara cu care se deplasau, transportau saci de porumb. Însă, la un control amănunțit, sacii de porumb erau, de fapt, țigarete de contrabandă. Pentru cele 3.990 de pachete de țigări netimbrate, atât bărbații, cât și autoutilitara au fost conduși de organele competente la secția de Poliție din Oravița.

promovare banner maxagro

Față de cei doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală, faptă prevăzută și pedepsită de art. 425 alin. (1), lit. h) din Legea 227/2017 și contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 274 din Legea 86/2006.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/