Un nou aparat RT PCR! Spitalul Municipal din Lugoj își dublează capacitatea de testare

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

La Spitalul Municipal din Lugoj a fost adus al doilea aparat de testare RT PCR. Astfel, capacitatea de testare a noilor infecții cu coronavirus se dublează, ajungând la 100 de teste pe zi.

„Aparatul pe care l-am adus la spital este unul de ultimă generație. Achiziția am făcut-o cu bani de la bugetul local, rămași de la alte achiziții. Celălalt aparat, luat în comodat de la Universitatea de Științe Agricole USAB Timișoara, este mai vechi, dar funcționează foarte bine. În acest moment, dispunem de două aparate de testare RT PCR, la care se adaugă un extractor automat, care este foarte util.”, precizează dr. Erwin Floroni, directorul Spitalului Municipal din Lugoj.

În ultima săptămână s-au înregistrat opt cazuri noi provenind din Lugoj.

Dr. Erwin Floroni, reconfirmat manager

Primăria Municipiului Lugoj a emis recent o dispoziție privind prelungirea, prin act adițional, a contractului de management al doctorului Erwin Floroni, ca manager al Spitalului Municipal „Dr. Teodor Andrei” din Lugoj. Prelungirea prevăzută de actul adițional este de trei luni.

Decizia a fost luată, printre altele, ținând cont și de „lista indicatorilor de performanță a activității managerului spitalului public”. În consecință, se dispune: „contractul de management nr. 66410/ 24.08. 2017 al d-lui Floroni Erwin, manager al Spitalului Municipal Dr. Teodor Andrei – gradul II, se prelungește cu act adițional, începând cu data de 28 august 2020, pe o perioadă de trei luni”.

Dr. Erwin Floroni este director al spitalului din Lugoj din data de 24 august 2017, post obţinut în urma unui concurs public.