Un muncitor a murit la TMK. Al doilea accident de muncă în 3 zile!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Incidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp în incinta societății reșițene. Inspectorii ITM sunt la fața locului, ca de altfel și reprezentanții poliției.

Din primele informații se pare că persoana care a murit nu era din Reșița, ci era angajată la o firmă din Hunedoara, de la care TMK a contractat servicii. Rolul angajaților a fost să demonteze o macara, atunci când s-a petrecut nenorocirea. Nu se cunosc împrejurările în care a murit bărbatul. Unii martori spun că motivul ar fi fost mânuirea greșită a utilajelor, ceea ce a dus la prăbușirea unei plăci de câteva tone peste trupul omului.

,,Ancheta este în derulare, deocamdată nu putem furniza mai multe detalii”, a spus Ștefan Bala, din cadrul ITM Caraș-Severin, pentru www.expressdebanat.ro.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Reamintim că în urmă cu doar 2 zile, un alt muncitor care lucra pentru firma ce anvelopează blocul din centrul orașului s-a prăbușit de pe schelă și a picat de la etajul 5. Bărbatul a fost norocos și a scăpat cu viață.

1000x100 (2) STPT job 1000x200

Comments

  1. Mihai says:

    De multi ani orice resitean a observat ca cei care lucreaza pe schelele de izolare a blocurilor lucreaza in conditii total improprii. Noi, care-i privim de jos ne ingheata sangele in vine cand vedem in ce conditii lucreaza. Lispesc de multe ori protectiile contra caderii in gol. Cand am mai prezentat acest fapt unui asa-zis patron a spus ca cei care lucreaza la inaltime sunt alpinisti si stiu ei sa se protejeze. Tare l-as vedea pe acesta lucrand acolo la ultimul etaj. Ma intreb cei de la ITM nu vad aceste lucruri?

  2. Gigel says:

    Mihai, ba da, cei de la ITM văd aceste lucruri. Şi ştii ce fac? Îi învaţă pe patroni cum să procedeze ca să nu pice ei vinovaţi în caz de nenorocire.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/