Un milion de lei de la Primăria Timișoara pentru proiecte pentru tineret

piata victoriei timisoara

Primăria Timișoara are disponibil un buget de un milion de lei pe care vrea să-l împartă celor care vin cu proiecte inedite de și pentru tineret. Fiecare inițiativă va fi finanțată cu cel mult 75.000 lei.

Centrul de Proiecte al Primăriei Timișoara a lansat ultimul apel de finanțare pe acest an, cu numărul cinci. De data aceasta, este disponibil un buget de un milion de lei pentru sprijinirea proiectelor de și pentru tineret.

Scopul apelului este de a contribui la dezvoltarea unui mediu social care valorifică potențialul tinerilor de a deveni membri activi ai comunităților în care trăiesc. Ne dorim să susținem asociații și fundații care să participe activ la viața culturală, socială și educațională a orașului, prin proiecte de și pentru tineret, care să asigure oportunităţi egale de acces la educaţie non-formală, exprimare liberă, profesionalizare și creație”, au informat reprezentanții Centrului de Proiecte.

leader board 728 x 90 px

Înscrierea proiectelor se desfășoară pe website-ul beta.primariatm.ro/centrul-de-proiecte/apel-5-2021-tineret, unde sunt disponibile toate informațiile și documentele necesare aplicării. Un solicitant poate depune spre finanțare maxim un proiect, pentru care poate solicita cel mult 75.000 lei.

Acesta este ultimul apel lansat de Centrul de Proiecte în 2021, pe care îl dedicăm tinerilor. Așteptăm să vă înscrieți proiectele și vă încurajăm să ne contactați pentru consultanță sau clarificări în perioada depunerii. Suntem curioși să vedem ideile și inițiativele voastre”, a declarat Alexandru Boca, inspector de specialitate programe și proiecte.

Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara finanțează proiecte în cultură, educație, tineret, sport, mediu, implicare civică și socială.