Un mediu sănătos începe de acasă. Precolectează selectiv deșeurile, ai grijă de planetă!

reciclare deseuri

Colectarea deșeurilor selective și reziduale nu ar mai trebui să reprezinte niciun fel de problemă, mai ales atunci când ai un partener de nădejde la care poți apela. S.C. Ionela S.R.L este de acum mai aproape de tine și mediul în care trăiești. 

Cu un portofoliu bogat în campanii de informare și acțiuni nenumărate, desfășurate atât pe raza județului Caraș-Severin, cât și în Timiș, firma de colectare deșeuri, S.C Ionela își continuă activitatea și acum, în preajma sărbătorilor de iarnă, oferind suport tuturor cetățenilor.

„Suntem în permanență alături de utilizatorii noștri și ne dorim, prin campaniile pe care le desfășurăm, ca din anul 2022 aceștia să conștientizeze mai mult importanța asupra mediului în care trăiesc, prin acțiunile de precolectare a deșeurilor pe categorii. În aceste sens am stat și vom mai sta de vorbă cu utilizatorii serviciului, le-am înmânat pliante de informare ce vizează precolectarea selectivă și programul de colectare”.

ionela

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

O ultimă campanie s-a derulat chiar în perioada 06-14.12.2021, o nouă acțiune de informare și conștientizare în cadrul contractului de delegare pe zona 2 Bozovici.  Campania s-a desfășurat în zona 2 Bozovici în comunele: Bozovici, Lăpușnicu Mare, Lăpușnicel, Șopotu Nou, Bănia, Dalboșeț și Eftimie Murgu. Din ianuarie, 2022 va fi demarată prima campanie și pe zona 3 Pojejena ce are în componenta 6 comune și orașul Moldova Nouă.

„Considerăm că a avut impact pozitiv, având în vedere că după campanie procentul de colectare a reciclabilelor a înregistrat o creștere rezonabilă. Suntem astfel încrezători în forțele noastre, dar și în puterea de schimbare ce stă în fiecare dintre noi”, a declarat, administratorul societății.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/