FOTO Un loc de relaxare înconjurat de dealuri cu păduri, aflat la 50 km de Timișoara, readus la viață cu ajutorul voluntarilor

Un loc afectat de pandemia de coronavirus, care a găzduit festivalul Electroruga de la Buzad, a fost readus la viață cu ajutorul a peste 100 de voluntari. Începând de duminică, persoanele care doresc să se relaxeze în mijlocul naturii, fără semnal la telefon, sunt așteptate să-i treacă pragul.

The Village, un spațiu dedicat oricăror forme de distracție și relaxare, aflat în localitatea Buzad, din județul Timiș, a fost revigorat cu ajutorul a peste 100 de voluntari. Astfel, începând de duminică, 23 mai, locația situată la o distanță de 45 de kilometri de Timișoara este pregătită să primească vizitatori.

Spațiul este înconjurat de dealuri cu păduri și a devenit îndrăgit și datorită festivalului Electroruga de la Buzad, care a îmbinat muzica electronică cu obiceiurile tradiționale ale locului.

leader board 728 x 90 px

Locația este o oportunitate pentru deconectare și pentru refacerea bateriilor. Este o zonă fără semnal, cu mult aer proaspăt, verdeață, pentru o experiență reală de viață la țară și prilej pentru a asculta mereu muzică bună. The Village este apreciat, atât local, cât și dincolo de granițele județului datorită celor menționate.”, au informat reprezentanții The Village.

Spațiul puternic afectat de pandemia de coronavirus a fost readus la viață după ce, la începutul lunii martie a acestui an, Cristian Philipp, inițiatorul conceptului, a scris un mesaj pe Facebook în care le cerea părerea oamenilor cu privire la modul de a reinventa The Village. În scurt timp, un număr impresionant de voluntari s-a mobilizat pentru a recondiționa locația. De asemenea, mai mulți parteneri au ajutat cu tot ce au putut, oferind produsele necesare reconstruirii locului.

Toate aceste eforturi vor putea fi admirate la primul eveniment din acest an, intitulat The Village Open Doors, care are loc pe 23 mai. Organizatorii vă invită să vă bucurați de natură și de frumusețile Buzadului alături de muzică pregătită de Dudu de la AnonimTm, cu materialele necesare pentru un grătar, expoziția de artă conceptuală „Armonieînhaos” , cafea, telescoape de zi de la AstroVest și multe alte activități care vor avea loc pe parcursul zilei.

Pe lângă asta, spațiul este pet friendly, astfel participanții pot veni însoțiți de animale, să se bucure și ele de vremea bună. Evenimentul de duminică respectă toate măsurile de siguranță necesare anticovid.