Un liceu de prestigiu din Timișoara va avea acoperiș nou. Primăria, la un pas de începerea lucrărilor

Una dintre școlile de prestigiu din Timișoara va avea acoperiș nou. Este vorba de Liceul Teoretic „J.L. Calderon”, primăria anunțând că a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a acoperișului. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 120.000 de euro.

Primăria Timișoara anunță că poate începe proiectarea și execuția lucrărilor de reabilitare a acoperișului la Liceul Teoretic „J.L. Calderon”. Mai precis, este vorba de corpul de clădire în care a funcționat fosta Școală Generală Nr. 28, situat pe str. C. Sălceanu, nr. 11.

Potrivit reprezentanților instituției, săptămâna trecută, primarul Dominic Fritz a semnat contractul cu Asocierea Nedex Grup, lider, și Golotim Global SRL, asociat, după ce licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor s-a finalizat cu succes.

În baza contractului de achiziție publică, se vor presta servicii de proiectare și se vor executa lucrări pentru reabilitarea acoperișului la Liceul Teoretic J. L. Calderon, respectiv reabilitarea șarpantei și învelitorii clădirii. De asemenea, se va asigura asistența tehnică de specialitate din partea proiectantului pe parcursul derulării execuției lucrărilor de construcții-montaj necesare realizării, finalizării și recepționării”, a informat Primăria Timișoara.

Valoarea contractului este de aproximativ 120.000 de euro, cu TVA inclus. Durata contractului este de 133 de zile, din care 63 de zile pentru proiectare și 70 de zile pentru execuție și asistență tehnică.

Lucrările fac parte dintr-un program mai amplu al primăriei de reabilitare a infrastructurii școlare învechite, respectiv hidroizolarea și eficientizarea energetică a clădirilor de școli și grădinițe”, a transmis Primăria Timișoara.

upt 1000x100