„Un idiot nu a avut de lucru!” DNA investighează închiderea spațiilor comerciale de la Spitalul Județean!

dacica adrian

Cele mai recente informații neoficiale care vin dinspre DNA Timișoara spun că audierea consilierilor locali ai municipiului Reșița au legătură într-adevăr cu o plângere penală formulată de vicepreședintele PSD Caraș-Severin, Ionuț Popovici, dar că obiectul dosarului nu-l reprezintă spațiul din centrul civic despre care atrăgea atenția în postarea de aseară!

Ar fi vorba despre spațiile comerciale deținute de familia acestuia la intrarea în Spitalul Județean de Urgență Reșița, spații care ar fi rămas fără autorizație de funcționare. Abuziv, prin vot al Consiliului Local, după cum reclamă Popovici! Ca preț al disputelor politice foarte dure pe care le-a avut cu primarul Nelu Popa.

gif card de energie dacus 1000x100

Pentru spațiile comerciale respective, primarul Nelu Popa ar fi dispus de unul singur să nu mai fie emisă autorizație de funcționare, decizie atacată în instanță și revocată pe motiv că atributul ar reveni Consiliului Local. Odată anulată dispoziția primarului, procedura de suspendare a autorizațiilor a fost reluată. De data asta, în plenul Consiliului Local. Cei mai mulți dintre aleșii locali au fost în asentimentul primarului Popa, astfel că Popovici a rămas fără autorizație de funcționare pentru spațiile de la spital. Consilierii locali vizați de acuzațiile lui Popovici susțin că nu s-au lăsat influențați în vreun fel, că a fost libera lor alegere, așa considerând că este oportun. În plus, documentația care a stat la baza proiectului de hotărâre fusese avizată de comisiile de specialitate ale Consiliului Local și de secretarul municipiului. De aici și reacția viceprimarului Adrian Dacica: „Un idiot nu a avut de lucru!”

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/