Din Banat, direct în inima țării. Express de Banat ajunge la Festivalul Celtic Transilvania!

rock

Un alt festival îndrăgit își redeschide porțile în această vară, iar Express de Banat vă însoțește în frumoasa călătorie spre inima țării, direct la Festivalul Celtic Transilvania. 

Vrei să te bucuri de legende ale muzicii rock și să ai parte de o mini vacanță ”all inclusive” alături de familie sau de gașca numeroasă? După o perioadă lungă de pauză, Festivalul Celtic Transilvania își redeschide porțile pentru cea de-a 7-a ediție. Cel mai fain și mai friendly eveniment din România va avea loc în perioada 21-23 iulie 2023, la Băile Figa, orașul Beclean, județul Bistrița-Năsăud, în inima Transilvaniei, iar cotidianul online Express de Banat este partener media.

Este considerat cel mai ieftin festival din România sub raportul calitate preț, pentru ceea ce aveți la dispoziție în trei zile de vis. Celtic Transilvania este mai mult decât un festival, este o mini vacanță ”all inclusive”: concertele unor formații de legendă ale muzicii rock internaționale și românești, istoria reconstituită pe viu de cele mai bune grupări de reenactori din România și paradă moto.

Un festival care nu trebuie să îl ratezi în 2023. Cine a fost o dată la Festivalul Celtic Transilvania va reveni în fiecare an, garantat!

Pe lângă toate acestea mai aveți o mulțime de posibilități de recreere și divertisment: Băile Figa (piscine cu apă dulce și sărată, caldă și rece, tobogane, etc), Centrul recreativ Legacy (bazine încălzite, jacuzzi, spa, saună, bowling, sală fitness, etc) situat tot lângă locația festivalului, Herghelia Beclean (una dintre cele mai importante herghelii din România), situl arheologic de la Băile Figa (exploatare a sării, aprox. 3000 î.H), trasee de drumeții, etc.

Transportul de la Beclean la Figa se va face foarte ușor, deoarece, începând cu anul 2021, în oraș funcționează rețeaua de transport public cu autobuze electrice. De asemenea aveți posibilitatea de a închiria o bicicletă, clasică sau electrică.

Pentru mai multe detalii legate de organizare, regulament de acces, formații și program, accesați site-ul  www.festivalulceltictransilvania.ro si paginile de pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, TikTok) Biletele sunt pus în vânzare pe platformele www.ambilet.ro, www.iabilet.ro, www.bilete.ro
.