Vatmani pregătiți să urce în tramvaiele de la Reșița

tramvai resita 620x400

Primul din cele 13 tramvaie fabricate la Bursa în Turcia de compania Durmazlar este aștept să ajungă la Reșița în aceste zile, municipalitatea pregătind deja liniile pe care va staționa garnitura până la finalizarea lucrărilor în oraș.

În așteptarea tramvaiului, reprezentanții municipalității au trimis spre autoritățile competente și documentele necesare pentru omologare, preocupându-se în același timp și de selectarea și pregătirea personalului care a aplicat pentru ocuparea poziției de vatman.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Până îl vom pune pe șine la Reșița, acesta va fi depozitat în viitorul depou de tramvaie, așa cum am convenit cu cei de la Porr. Lucrăm deja la liniile din viitorul depou. Tramvaiul a fost testat în Turcia, pentru că cei care l-au făcut au niște linii interne pe care își testează toate tramvaiele. Documentele pentru omologare au fost trimise către Autoritatea Feroviară Română și către un organism TUV Polonia pentru omologare și așteptăm să vină. Deci nu sunt probleme, în sensul în care ar trebui să-l punem în mișcare să vedem dacă funcționează. Sunt ok, așteptăm documentele, iar eu sper să-l vedem cât mai repede în oraș. Probabil că se va întâmpla la sfârșitul anului acesta. Legat de personal, avem o selecție de persoane, și din cadrul Transport Urban Reșița, dar și oameni care și-au depus CV-ul pentru ocuparea acestei poziții de vatman. Unii dintre ei care au mai fost în trecut vatmani pe la alte firme, alții chiar la Reșița, iar Daniel Jurubescu ( directorul TUR Reșița – n.r.) are un contact la Timișoara și vom face instruire pentru toată lumea, pentru ca în momentul în care va trebui să demarăm, să avem personalul pregătit.”, a precizat primarul Ioan Popa, în cadrul unei conferințe de presă susținută miercuri, 25 ianuarie.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/