Un fost președinte PNL Timiș și un ex-liberal care în PLUS s-a plimbat, noii consilieri ai lui Alin Nica

Președintele Consiliului Județean Timiș îi readuce la Palatul Administrativ pe Marian Vasile și Viorel Coifan, în calitate de consilieri personali. Vasile a plecat din PNL acum aproape un an, în timp ce Coifan a fost lăsat pe dinafară atunci când s-au întocmit listele cu candidații pentru funcțiile de consilieri județeni.

„Tinerețea lui Marian se va îmbina cu experiența lui Viorel Coifan, un nume respectat în Timiș și nu numai, fost președinte al CJ Timiș în două mandate, cu expertiză inclusiv în Parlamentul României, ca deputat, dar și la Institutul Național de Administrație, unde a fost director. Din colaborarea cu cei doi colegi voi avea, cu siguranță, de câștigat și eu, atât la nivel personal, profesional, cât și comunitatea timișeană”, a spus Alin Nica, noul președinte al CJ Timiș.

Viorel Coifan este membru PNL din 1990. A fost președintele PNL Timiș în perioada 1992-2000 și șeful CJ Timiș pentru două mandate, între 1992-2000. Coifan a fost deputat în legislatura 2000-2004, consilier județean între 2008-2012, ales și în mandatul 2016-2020.

CITEȘTE ȘI: Fost lider al PNL Timiș, scos din schemă la alegerile locale: „Există riscul derivelor totalitare tocmai în anul în care celebrăm 30 de ani de la Revoluția Română”

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Marian Vasile a fost vicepreședinte al CJ Timiș, membru PNL. În urmă cu aproximativ un an, Vasile anunța că demisionează din partid și renunță la funcția de consilier județean. „Motivele retragerii mele din PNL au la bază faptul că, de mai mulți ani, nu am mai rezonat cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș. De altfel, mulți timișeni de bună-credință, înzestrați cu luciditatea necesară pentru a înțelege și anticipa direcția în care duc gravele derapaje ale actualei conduceri, dar și cu respect pentru ideologia acestui partid istoric, mi-au semnalat în decursul ultimilor câțiva ani – cu îngrijorare și amărăciune – o serie de aspecte și atitudini asupra cărora nu doresc să insist, dar care sunt, cred, de domeniul evidenței”, a transmis, în 21 noiembrie 2019, Marian Vasile, printr-un comunicat de presă.

Imediat după, Marian Vasile s-a înscris în PLUS, formațiune din care a demisionat în luna februarie a acestui an, după ce a văzut că nu se regăsește pe listele de candidați pentru CL Timișoara sau CJ Timiș. El viza o candidatură la Primăria Timișoara.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/