Un doctor timișorean a fost răpus de coronavirus

Încă o veste tragică pentru medicii de pe frontul COVID-19, de această dată de la Timișoara. Doctorul și asistentul universitar Cristian Milicin, în vârsta de 44 de ani, a fost răpus de coronavirus, la trei săptămâni de la contractarea bolii.

Raul Pătrașcu, managerul Spitalului Județean Timișoara, a făcut anunțul decesului vineri-seara. Se pare că doctorul activa în propria clinică, iar colectivul spitalului pe care îl manageriază îi este alături familiei doctorului răpus de teribilul virus. De asemenea, Raul Pătrașcu a subliniat lecția pe care o dă această boală pentru cei care tratează cu indiferență situația la nivel național.

„Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu cred în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Raul Pătrașcu pe pagina sa de Facebook.