Decolăm spre Egipt de pe aeroportul din Timișoara! Noua destinație este pusă la dispoziția turiștilor de către operatorii de turism

Turiștii care se vor îmbarca din zona de vest a țării trebuie să știe că se reiau zborurile charter de vacanță către o destinație exotică din Orientul Mijlociu, mai exact către Hurghada – Egipt! Zborurile vor avea frecvență o singură dată pe săptămână. 

Începând de duminică, 30 august, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor curse charter de vacanță spre destinația Hurghada, cu decolare de pe aeroportul internațional Traian Vuia din Timișoara. Zborurile charter către Egipt vor fi operate de către compania aeriană Animawings, care vor avea o frecvență pe săptămână, ziua de duminică. Aeronava aterizează la Timișoara la ora 13:40, urmând să decoleze la ora 14:25 spre destinația Hurghada, unde va ajunge la ora 18:30.

Pasagerii au la dispoziție pe www.aerotim.ro planul măsurilor de protecție în ceea ce privește răspândirea virusului, care au post preluate de aeroportul din Timișoara pentru tranzitele ce au loc aici. Cei care călătoresc trebuie să ia obligatoriu cunoștință de aceste măsuri de siguranță, cum ar fi respectarea zonelor marcate pentru delimitarea operațiunilor de check-in, acordul pentru scanarea temperaturii și metodele de îmbarcare.

„Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun.”, transmite Dorel Grădinaru, directorul aeroportului internațional Traian Vuia.