Un deținut al Penitenciarului Timișoara a fugit

detinut evadat timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Autoritățile caută un deținut care a părăsit locul de muncă din Timișoara. Au fost instalate blocaje ale polițiștilor pe străzi pentru capturarea lui.

Szenderszki Mihaly a fugit, duminică, puțin după ora 11:00. Muncea la un punct de pe strada Otto Rudolf, fără supraveghere. Penitenciarul Timișoara cere sprijinul populației pentru a-l găsi.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Timiș, Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, a transmis Penitenciarul Timișoara.

Deținutul executa o pedeapsă de 9 luni de închisoare pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice. Acum, riscă să stea după gratii cu între 6 luni și 3 ani mai mult.

Deținutul are 54 de ani, 1,7 metri înălțime, păr șaten închis, ochi căprui și nu poartă barbă sau mustață.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Update, ora 13:20

La curt timp după anunțrea dispariției deținutului, Penitenciarul Timișoara transmite că bărbatul a fost prins.

Update, ora 14:15

Deținutul a fost identificat și capturat, în jurul orei 13.00, în Timișoara, pe strada Budai Deleanu, de o echipă de căutare constituită din polițiști de penitenciare, angajați ai Penitenciarului Timișoara.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara. De asemenea, pentru deținut se va declanşa procedura disciplinară și în funcţie de rezultatele acesteia se  vor dispune măsurile legale.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/