Un decar de 10, neputința rosso-nerilor și luciditatea lui Minteuan

CSM Reșița a pierdut astăzi, scor 0-1 (0-0), în Valea Domanului, cu Dunărea Călărași, în al doilea meci oficial al anului în Liga 2, confirmând că și în acest sezon se va lupta pentru evitarea retrogradării.

După jocul mediocru, în care n-a emis niciun fel de pretenții, de runda trecută, de la Miercurea Ciuc, elevii lui Alin Minteuan nu s-au mișcat mai bine nici astăzi. Doar șansa și forma bună a portarului Cobrea au făcut ca tabala să rămână nemodificată la pauză. Cu cel puțin două mâini complet moarte în teren, rosso-nerii au alergat mai degrabă să-l oprească din drumul spre gol pe Alami, fotbalist cu gleznă fină care s-a remarcat între ceilalți 19 jucători de câmp. Practic, decarul lui Cristi Pustai a fost mai tot timpul în centrul atenției, el a creat fiecare fază fierbinte și tot el a tranșat soarta partidei în minutele de final, cu o execuție de zece, la care portarul reșițean n-a avut replică.

leader board 728 x 90 px

CSM n-a putut nici azi prea mult și fără punct din primele șase puse în joc anul acesta nu face altceva decât să confirme avertismentul lui Alin Minteuan. Se bate pentru evitarea retrogradării!

„Am făcut o primă repriză modestă rău de tot. În a doua am controlat într-o oarecare măsură jocul, dar un meci de fotbal se joacă timp de 90 de minute. După cum am arătat în a doua repriză, nu cred că meritam să pierdem. Nu ne rămâne decât să ne facem o autoanaliză și să ne dăm seama fiecare unde greșim. Am făcut și meciuri bune, dar acum nu știu ce se întâmplă, pentru că un semnal de alarmă a fost meciul de la Miercurea Ciuc. Am intuit ceea ce va urma. Am suferit extrem de mult și azi. Trebuie să ne recunoaștem neputința”, a concluzionat imediat după meci tehnicianul CSM-ului.

Obiectiv, realist, ceea ce îi dă mari șanse să îndeplinească obiectivul, pentru că asta înseamnă că știe ce nu funcționează și, cel mai important, știe ce e de făcut.