Un copil – Un trandafir! [FOTO]

po 1000x100px (3)

Zeci de elevi din clasele primare de la Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara și-au transformat astăzi curtea școlii într-o veritabilă grădină de flori. Au plantat câteva zeci de trandafiri, care, odată înfloriți, le vor înfrumuseța întreaga școală, implicit și mediul în care își petrec pauzele.

Cu mic, cu mare, elevi și profesori ai Școlii Gimnaziale nr. 30 din Timișoara au plantat astăzi câteva zeci de butași de trandafir, în jurul claselor modulare amplasate în curtea școlii lor. Odată cu venirea anotimpului florilor, spațiul se va transforma într-o adevărată grădină.

Inițiatori ai programului „Un copil – Un trandafir!” au fost cadrele didactice susținute de părinți. „Scopul programului este să formăm o atitudine responsabilă și activă pentru gestionarea și ocrotirea mediului înconjurător. (…) Școala trebuie să transforme sentimentele de admirație față de frumusețile naturii în convingeri și deprinderi de protejare a mediului înconjurător”, au motivat învățătorii unității de învățământ acest proiect.

banner 1000 x 100 hd

03 britannia 1000 x 100 gif