Un consilier local din Timișoara a cusut 300 de măști și le-a împărțit angajaților de la Direcția de Asistență Socială, dar și persoanelor vulnerabile

Mai multe echipe ale Direcţiei de Asistenţă Socială fac zi de zi muncă de teren pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice şi vulnerabile şi a le duce la domiciliu mâncare şi medicamente pe timpul pandemiei. Efortul lor a fost susţinut de consilierul local Laura Chindriş, care le-a cusut personal 300 de măşti.

Gest de colegialitate şi solidaritate în momente de criză la Primăria Timişoara. Consilierul local Laura Chindriş a venit în sprijinul angajaților de la Direcţia de Asistenţă Socială şi a cusut 300 de măşti reutilizabile pe care le-a împărţit acestora. O parte din măşti au mers şi la persoanele vulnerabile, care necesită ajutor mai ales în această perioadă. În demersul său de a repartiza măştile a fost ajutată de colegul său, Adrian Orza, consilier local.

„Astăzi am donat 300 de măşti reutilizabile, cusute personal de colega mea, consiliera locală Laura Chindriş. Am ţinut să le donăm foştilor mei colegi de la Direcţia de Asistenţă Socială, acelora care fac în aceste clipe munca de teren pentru îngrijirea la domiciliu a celor aflaţi în nevoie. De asemenea, sunt şi pentru persoanele în vârstă, fără aparţinători, care au şi ei nevoie să simtă că nu sunt singuri pe lume. Ţin să o felicit pe Laura pentru efortul și talentul său.”, a precizat consilierul Adrian Orza.