După ani întregi de locuit în Portugalia, un caransebeșean a venit cu o idee de afaceri pe care o implementează în orașul natal cu ajutorul unui proiect european derulat de Primăria Caransebeș.
Marius Cebuc s-a reîntors acasă cu ideea de a avea propria afacere, așa cum a văzut el în Portugalia. Și s-a gândit că un fast-food pe roți, prin care să vină în fața clienților cu produse proaspete, nu are cum să nu prindă.
Propunerea lui Marius Cebuc a prins viață cu ajutorul proiectului „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș”, derulat de Primăria Caransebeș, în parteneriat cu Asociația „Organizația pentru Strategii și Programe de Dezvoltare”, Episcopia Caransebeșului, Colegiul Național „Traian Doda” și Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș.
„Mi-am dorit de mult să am o mică rulotă mobilă cu diverse produse de fast-food, unele după rețete pe care le-am învățat în Portugalia, cu sendvișuri, burgeri, cartofi prăjiți, băuturi răcoritoare sau cafea. Așa că mi-am zis să încerc și acasă, în Caransebeș.”, a spus Cebuc, care a beneficiat prin proiect de aproape 112.000 de lei pentru a-și achiziționa rulota și a o dota cu toate cele de trebuință.
Proiectul „O șansă pentru comunitățile marginalizate din municipiul Caransebeș” are o valoare totală de 24.120.320,06 lei, fiind derulat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei, 4.1 Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunităţile marginalizate în care există populaţie aparţinând minorităţii rome.