Domeniul schiabil Muntele Mic – Nedeia are nevoie de altceva! Primarul a fost buldozerist, nu are nicio școală, e un exponent al rușinii rurale!

27 septembrie este ziua care poate însemna o altă perspectivă pentru Muntele Mic – Nedeia! Ziua alegerilor locale e extrem de importantă pentru ceea ce urmează să se întâmple cu domeniul schiabil administrat de Primăria Turnu Ruieni!

Mai toate încercările omului de afaceri Romeo Dunca de a dezvolta o adevărată stațiune montană s-au lovit de opacitatea primarului Mihai Maralescu, de la Turnu Ruieni, unitatea administrativ teritorială care deține proprietatea terenurilor de pe munte. Și asta pentru că nu are pregătirea necesară ca să poată înțelege avantajele unui asemenea domeniu schiabil, e convins Dunca, intrat astăzi și el în viața politică și, posibil, și în administrația publică, pentru a însănătoși un sistem care se dovedește în prezent a fi un obstacol în calea dezvoltării: „Domnul primar a fost buldozerist, nu are nicio școală!”

Referitor la trecerea primarului din Turnu Ruieni în tabăra PPU-SL, liberalul Dunca e și mai vehement. Maralescu trebuie să plece. „E și el pe unde mai poate să mai prindă. El o fi trecut pe la toți, cine naiba să se încurce cu el, că el e un exponent al rușinii rurale?! A făcut cunoscut Turnu Ruieni și la „România, te iubesc!”, și în toată presa, peste tot, acuma și la Curtea de Apel Timișoara, peste tot. Atâtea procese nu există, nu există primărie care să aibă atâtea procese și să le și piardă pe toate. Deci, el e un tip care cine naiba să-l mai ia!”, a comentat Romeo Dunca.

Omul de afaceri s-a arătat iritat și de faptul că primarul de la Ruieni s-a lăudat în spațiul public că el ar fi rezolvat ca zona Borlova – Muntele Mic să fie declarată stațiune de interes național. Cum stau ci adevărat lucrurile?! „Nu a făcut-o el. El a plimbat prostiile acolo, meritul este al domnului Marcel Vela în primul rând, pentru că dumnealui dacă a zis că merge să ajute și să facă, a mers și a făcut. De ce nu au făcut-o înainte, cât au fost pesediștii la putere? Ce a făcut el? A dus niște hârtii făcute de alții și le-a depus acolo. Domnul ministru a făcut lobby și le-a băgat pe ordinea de zi și le-au aprobat. În plus, asta nu înseamnă nimic, asta este doar un fundament solid pe care poți să pui piciorul să te sprijini, munca de aici încolo începe. Sigur, fără asta nu se putea, dar faptul că s-a declarat stațiune de interes național nu înseamnă nimic dacă nu facem următori pași”, a mai spus Dunca. Următorii pași urmând să fie făcuți, obligatoriu, de alt primar, în niciun caz de Maralescu!