Un cărăşean a ajuns victima arborilor!

Un alt eveniment tragic s-a petrecut în judeţ. Angajaţii Postului de Poliţie Mehadia au găsit un bărbat decedat, în apropierea Drumului Naţional 6, care leagă Orşova de Caransebeş.

Un bătrân în vârstă de 76 de ani şi-a găsit sfârşitul pe un teren agricol, după ce un copac a căzut peste el. Nenorocirea s-a petrecut ieri, pe raza comunei Mehadia, în satul Plugova. Potrivit poliţiştilor, arborele căzut a fost tăiat chiar de cetăţean.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că pe un teren agricol, aflat pe partea stângă a sensului de mers Orşova – Caransebeş pe D.N. 6, se află cadavrul unei persoane de sex masculine, care a fost identificat ca fiind M. CONSTANTIN, de 76 ani, din Orşova, judeţul Mehedinţi, peste care a căzut un arbore de esenţă cireş, pe care acesta îl tăiase cu un motofierăstrău”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Decesul bătrânului a fost constatat de către Serviciul de Ambulanţă Băile Herculane, iar în cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului, urmând a se efectua necropsia de către medicul legist.