Pentru Zoo, Curtea de Conturi a vizat Ministerul

explo 1000x200

Primăria Reșița revine cu precizări suplimentare în cazul raportului Curții de Conturi, prezentat de cotidianul online Express de Banat.

„Controlul la care vă referiţi în articol a fost efectuat de Curtea de Conturi în cadrul Ministerului Mediului şi Schimbărilor Climatice.

Raportul de verificare tehnică este o procedură în cadrul Ministerului Mediului, care trebuia întocmit de un compartiment de specialitate şi aprobat de persoanele responsabile, ulterior urmând a fi realizată plata către Unitatea Administrativ Teritorială (UAT), respectiv Administraţia Finanţelor Publice Caraş-Severin.

În urma controalelor efectuate de Curtea de Conturi la Grădina Zoologică din Reşiţa în anul 2012 pentru anul 2011, respectiv în anul 2013 pentru anul 2012, nu s-au constatat abateri.

În 25 octombrie 2013 a fost realizată recepţia la terminarea lucrărilor, cu participarea reprezentanţilor Ministerului Mediului, ai Inspectoratului de Stat în Construcţii şi ai Comisiei de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa”, se arată în comunicatul de presă transmis astăzi de membrii cabinetului edilului-șef Mihai Stepanescu.

banner 970 x 250