Un ardelean investește încă un milion de euro într-o bijuterie arhitectonică din Băile Herculane!

casinoherculane by sungarden

Hotelul Decebal, Franz Josef pe vremuri, se bucură și anul acesta de investiții importante după ce mai bine de două decenii a fost abandonat în paragină.

Nicolae Căpuşan, acționarul majoritar al grupului SunGarden, a dezvăluit pentru Ziua de Cluj că a pregătit un buget de un milion de euro pentru continuarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a clădirii de patrimoniu din centrul vechi al stațiunii de pe Valea Cernei. „Avem în plan investiţii noi pentru anul 2020. Vom pune anul acesta accen­tul pe investiţiile în curs de desfăşurare, precum cele pe care le derulăm la Băile Herculane, unde vom dezvolta un nou centru de relaxare pentru turişti, prin reabilitarea Hotelului Decebal. Bugetul alocat pentru 2020 este de 1 milion de euro“, a precizat Căpuşan.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Hotelul Decebal a dost cumpărat de SunGarden în 2017, de la Agenția Națională de Administrare Fiscală, cu 1 milion de euro. Câteva luni mai târziu au început lucrările. Ritmul nu este foarte alert, dar asta și pentru că fostul Hotel Franz Josef, Decebal în zilele noastre, nu este o construcție oarecare. Proprietarul a anunțat că își dorește ca totul să fie restaurat exact așa cum era pe vremea când în impunătorul hotel poposeau regii Europei.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/