Un angajat al Poliției de Frontieră Naidăș a picat testul la coronavirus

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Conoravirusul face o primă victimă și în rândul polițiștilor de frontieră din Caraș-Severin. Este vorba de un angajat, personal contractual, în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Naidăș.

Potrivit comunicatului Europol, Sindicatul Polițiștilor Europeni, bărbatul a fost depistat pozitiv în cursul zilei de miercuri, în urma testării efectuate, după ce în ultimele zile a acuzat stări febrile. „Nu știm încă exact unde și cum ar fi fost infectat, însă știm că încă de săptămâna trecută a avut aceste stări și a fost în concediu medical. Având în vedere că în perioada cât acesta a fost la serviciu a intrat în contact cu mai mulți colegi, 5 polițiști au rămas de azi în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile cât este perioada de incubație”, arată sursa citată.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Din cauza situației create, conducerea Poliției de Frontieră Timișoara a solicitat trimiterea unui termoscaner pentru a fi evaluați cei peste 100 de angajați ai unității respective, dar și măsuri pentru decontaminarea sediului punctului de frontieră.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/