Umilință, în loc de victorie! Se iau măsuri la Banatul Caransebeș!

Plecată cu prima șansă la victorie, Banatul Caransebeș a pierdut în mai puțin de o oră la Bacău. Un meci care se anunța destul de ușor pentru gugulani s-a dovedit umilitor pentru voleibaliștii lui Răzvan Parpală. Acesta nu a găsit soluții de redresare a echipei, care a pornit cu handicap încă de la primele mingi. Știința Bacău s-a impus cu 3-0 (25-22, 25-22, 25-16).

„Nu a mers deloc universalul nostru, nu am avut schimbare pentru că Gemănariu a rămas blocat de spate și pe o lipsă de eficiență în atac și cu o preluare proastă de la prima până la ultima minge nu am avut nici o șansă. Din păcate din nou spun jucătorii cu experiență ca Stevanovic, Kullo, Petrusevics nu-și demonstrează valoarea și nu ajută echipa. Echipa adversă a stat într-un singur jucător care a făcut punct după punct și noi nu am fost în stare să-l prindem la blocaj măcar o dată”, a spus tehnicianul gugulanilor, care după această înfrângere  coboară pe locul 8, rămânând cu 9 puncte, la egalitate cu Știința Explorări Baia Mare, care a urcat pe locul 7, poziție pe care se afla Banatul înaintea acestei partide.

„În primul rând jucătorii trebuie să știe că sunt plătiți pentru munca lor. Nu accept o astfel de abordare a unui meci de la care trebuia să venim cu victorie. O să avem o ședință tehnică în urma căreia conducerea clubului va lua unele măsuri”, ne-a declarat managerul clubului Cornelia Vlaicu.

În etapa viitoare, Banatul Caransebeș va întâlni în Sala Polivalentă „Victoria” pe Știința Explorări Baia Mare, sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18:00.