Start în retur cu înfrângere. Muncitorul a cedat în fața campioanei

În prima etapă a returului Ligii I de futsal, Muncitorul Reșița a cedat pe teren propriu, cu 4-5, în fața campioanei en titre, City’us Târgu Mureș. Ambele echipe se confruntă cu probleme de lot, însă mureșenii au fost mai pragmatici.

Cu jucători care veneau după accidentări, cum sunt Adrian Moț și Flavius Fedor, cu Florin Bârcean mai puțin inspirat ca în alte meciuri în care făcea legea pe teren și crea faze spectaculoase, Muncitorul s-a străduit să se ridice la nivelul campioanei. Deși nu traversează cea mai bună perioadă, oaspeții au fost mai siguri pe ei și i-au pus pe elevii lui Ion Roman în situația de a alerga mereu după egalare.

„Noi ne-am propus să câștigăm meciul, știam că întâlnim echipa campioană. Știam de problemele pe care le au, ne-am gândit la o victorie, dar din păcate ne-a lipsit curajul. Trebuia să avem mai mult curaj, mai mult tupeu, mai multă dorință de a câștiga. Iarăși am păcătuit la greșeli și am luat primul gol. Ei sunt totuși o echipă experimentată, joacă de atâția ani în Liga I, chiar dacă au jucători tineri în componență, au și ei jucători valoroși, care pot face diferența, cum e cazul lui Mimi Stoica. Mai mult nu am reușit, ne pare rău. Se pare că meciurile continuă în același sens, adică de fiecare dată trebuie să revenim, și când ajungem aproape, nu reușim să profităm de ocaziile pe care le avem. Aveam o bună ocazie de a bate o echipă cu tradiție, echipa campioană a țării. Mulțumim tuturor celor care ne susțin, Consiliului Județean, Primăriei Reșița, Aquacaraș, tuturor celor ce sunt alături de noi”, a spus Ion Roman, antrenorul echipei Muncitorul Reșița.

Marcatori în Muncitorul – City’us 4-5: Iago (13:08), Bârcean (23:42, 38:16), Fedor (39:42) / Dumitru Stoica (10:36), Duque (15:49, 28:36, 38:49), Togan (17:14).

Muncitorul: Copocean, Bârcean, Doană, Moț, Fedor, Iago, Mitru, Popescu, Takacs, Păvan, Mihuțescu, Sturzu. Antrenor: Ion Roman.