N-au învins, dar au rămas primii

CSM Reșița își păstrează poziția fruntașă din clasament, în ciuda remizei din Valea Domanului cu incomoda Industria Galda. Rosso-nerii au profitat de pasul greșit făcut de Național Sebiș, învinsă cu 3-1 la Ighiu.

Elevii antrenorului Leontin Doană au evoluat pentru ultima oară în acest an pe propriul teren, într-un meci pe care l-au abordat din postura de lideri ai Seriei a IV-a din Liga a III-a. Oaspeții au produs însă un mic șoc în momentul deschiderii scorului, în minutul 14, iar când căpitanul Laurențiu Breșneni a fost eliminat de pe teren, situația s-a complicat foarte mult pentru rosso-neri. Conduși cu 1-0, reșițenii au revenit în actul secund, iar Flavius Costescu a reușit să egaleze în minutul 76. S-a încheiat CSM Reșița – Industria Galda 1-1, și echipa reșițeană rămâne pe peima poziție a clasamentului, cu un punct mai mult decât cea de-a doua clasată, Național Sebiș.

„Consider că este un rezultat echitabil, după aspectul jocului. Aceasta cu toate că am jucat din minutul 30 în zece oameni. Jucătorii mei s-au dăruit foarte mult la acest meci, la pauză le-am spus că pot întoarce rezultatul, chiar dacă eram în inferioritate numerică. Am obținut un rezultat de egalitate pe teren propriu, dar eu iau acest rezultat ca pe o victorie, pentru că adversarii noștri s-au încurcat și ei, iar noi suntem tot pe primul loc. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea pe care au arătat-o și pentru jocul prestat. Consider că atunci când arbitrul a restabilit egalitatea numerică din teren, Industria Galda nu a mai trecut de centrul terenului. Ei au jucat doar cu mingi lungi, noi am venit cu centrări în careul advers, am dus jocul pe părțile laterale ale terenului, dar din păcate, nu am reușit să înscriem golul victoriei. Nu vreau să comentez arbitrajul , dar părerea mea este că s-a acordat puțin cam ușor acel cartonaș roșu la Breșneni, în prima repriză. Beloescu mi-a spus că a fost faultat în careu în prima repriză, dar din păcate arbitrul nu a văzut”, a declarat Leontin Doană, antrenorul echipei CSM Reșița.


În ultima etapă a turului, CSM Reșița va întâlni în deplasare pe ACS Poli II.