(E) Primarul Nelu Popa și premierul Dacian Cioloș schimbă trendul! Opresc migrația tinerilor de dreapta!

Edilul-șef al Reșiței, un om al cifrelor, a analizat pierderile suferite de statul român din cauza faptului că tinerii aleg să plece spre meleaguri unde se câștigă mai ușor o pâine și a vorbit despre intențiile PNL și ale premierului propus de liberali, Dacian Ciloloș.

Datele culese de Nelu Popa arată că, în ultimii 25 de ani, din România au plecat peste 4 milioane de oameni. „Din datele statistice rezultă că pentru pregătirea unui adult, de la grădiniță, școală gimnazială, liceu, fără universitate, statul investește circa 30.000 de euro. Pentru pregătirea acestor 4 milioane de oameni, România, noi, am investit circa 120 de miliarde de euro! După ce am pregătit acești oameni, au plecat și beneficiază alții de investiția acestei țări, alții care i-au luat gata pregătiți și știu să se folosească de capacitățile lor. Din punctul meu de vedere este foarte important să oprim acest trend”, a declarat președintele PNL Reșița.

Nelu Popa mai spune că aceleași date arată faptul că tinerii care părăsesc țara nu sunt cei de stânga, ci sunt cei care au avut curajul să-și ia viața în piept, să plece și să-și găsească un rost în viață pentru că nu au mai găsit în România ceea ce le trebuia. „Eu aș vrea să schimbăm acest trend, iar acest lucru și-l dorește și premierul pe care îl propune PNL, Dacian Cioloș”, a mai spus Popa.