Răzvan Videscu: „Politica se face, înainte de toate, pentru oameni!”

Câștigătorii concursului „40 pentru Bruxelles”, organizat de tinerii din PSD Caraș-Severin, au vizitat Parlamentul European, pregătindu-se să formeze noua clasă politică, una în care cetățeanul să fie pe primul plan.

Tinerii social-democrați cărășeni au vizitat timp de două zile Parlamentul European de la Bruxelles, la invitația eurodeputatului Daciana Sârbu. Este vorba despre finaliștii concursului „40 pentru Bruxelles”, organizat de TSD Caraș-Severin, concurs de cultură politică și responsabilitate civică înclus în programul „TSD pentru responsabilitate socială”. Obiectivul general al programului este îmbunătățirea condiției umane a viitorilor oameni politici prin crearea unui incubator educațional, o școală internă unde sunt valorificate pregătirea profesională, verticalitatea și perceperea corectă a rolului de om politic, acela de a fi în slujba cetățenilor.

tsc cs bruxelles

„Rolul nostru este acela de a pune umărul la îmbunătățirea mentalității și condiției umane a omului politic de mâine. Este responsabilitatea noastră să cultivăm ideea că politica se face, înainte de toate, pentru oameni. Pregătim o clasă politică ce înțelege datoria de a munci pentru cetățeni și de a reprezenta interesul acestora, în detrimentul interesului propriu”,  a declarat vicepresedinte TSD-CS, Răzvan Videscu, nu înainte de a le mulțumi seniorilor Ion Mocioalcă, Silviu Hurduzeu și Luminița Jivan.