ULUITOR! Subiecte gata rezolvate pentru examenul de la o postiliceală sanitară din Reșița, de vânzare la prețul de 500 de euro! UPDATE

DGA a descins și a deschis câteva dosare penale la Universitatea ”Eftimie Murgu” din Reșița, judecătorii au condamnat profesori pentru fraudele la Bacalaureat și judecă în prezent activitatea de la o postliceală sanitară din Caransebeș, iar conducerea alteia din Reșița a fost deja condamnată la închisoare, dar asta nu mai sperie pe nimeni! Învățământul reșițean e corupt până în măduva oaselor!

Deși abia mâine este programat examenul de certificare a calificării profesionale a absolvenților învățământului postliceal sanitar, cele trei variante de subiecte și, evident, rezolvările lor sunt disponibile prin oraș. Este vorba despre variantele de subiecte și baremul de corectare propuse de către Școala Postliceală Sanitară din cadrul Colegiului „Mircea Eliade” din Reșița. Pentru cei interesați și cu dare de mână, evident! Acestea au ajuns și în posesia reporterilor Express de Banat și noi am decis să facem public ceva ce ar trebui să rămână secret până la intrarea în sălile de examen. Subiectele și rezolvările scoase la vânzare, pentru care vânzătorii ar garanta că sunt veridice,  respectă metodologia cerută de Inspectoratul Școlar Județean. Dacă nu e doar o înșelătorie și chiar așa stau lucrurile, atunci vă scutim de o cheltuială. Din câte am aflat noi, de 500 de euro.

Să mai spunem că cei evaluați ar urma să fie asistenții de mâine din sistemul sanitar românesc! Alt comentariu e în zadar!

Subiectele și rezolvarea acestora pot fi accesate aici.

UPDATE

”Conducerea unității școlare a CN ”Mircea Eliade” Reșița este profund indignată de conținutul articolului apărut pe site-ul publicației dumneavoastră, care este un mare neadevăr și care aduce un prejudiciu de imagine atât unității noastre școlare cât și tuturor cadrelor didactice, în special, celor care predau la Școala Postliceală Sanitară, mai mult din voluntariat decât pe bani.

Prin consultarea cu membrii comisiei care au elaborat propunerile de variante ale subiectelor și baremelor corespunzătoare, în vederea desfășurării  examenului de Certificare a Competențelor Profesionale, ale absolvenților Școlii Postliceale Sanitare, la specializarea Asistent Medical Generalist, vă facem precizarea că variantele de subiecte și baremele publicate în articol de către dumneavoastră nu sunt cele autentice, adică cele propuse pentru sesiunea august 2018, ci au fost date în sesiuni anterioare.

Subiectele și baremele aferente lor, care au fost date în sesiuni anterioare, sunt publice și pot fi consultate în permanență de orice persoană.

Urmare a acestui articol, nedocumentat de către dumneavoastră, și care aduce o mare atingere de imagine școlii și cadrelor didactice, vă rugăm, în cel mai scurt timp posibil, să dați o dezmințire față de cele ce ați afirmat în acest articol” transmite directorul Colegiului Național ”Mircea Eliade” printr-un drept la replică.

upt 1000x100