ULUITOR. A picat a treia oară. Liberalii și-au respins propriul buget la Moldova Nouă!

În ciuda întâlnirilor care au avut loc înainte de ședința extraordinară a Consiliului Local Moldova Nouă, aleșii PNL tot și-au exprimat dezacordul cu privire la buget. În urma convocării de astăzi, orașul de la malul Dunării rămâne în continuare singura localitate din Caraș-Severin care nu are o lege locală care să dea drumul investițiilor.

Bugetul a fost respins pentru a treia oară la Moldova Nouă, după ce cei 3 consilieri ai verzilor au părăsit ședința înainte de supunerea proiectului la vot, pe motiv că ei nu ar fi primit documentația întocmită după ce au fost cuprinse amendamentele PNL.

La rândul lor, consilierii liberali au votat împotrivă, în ciuda faptului că majoritatea propunerilor lor a fost cuprinsă în proiectul de hotărâre. Aceștia și-au justificat votul în același ton cu verzii, că documentația nu a fost suficient de elaborată și explicită.

Primarul Matei Lupu s-a arătat uluit de poziția acestora, atât timp cât proiectul a fost dezbătut împreună în întrevederile de săptămâna trecută, iar toate modificările aduse proiectului de buget reprezintă, de fapt, propunerile lor, pe care nu au cum să nu le cunoască.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!   

Comments

  1. Radivoj Milenovici says:

    Bravo baieti/fete sa nu va lasati, ca destul au ciordit aceste firme paravan a ”securistilor”SRI-isti .