Ultimii bani pentru blocurile explodate!

Cele două blocuri serios avariate de pe Aleea Vlădeasa şi Aleea Gugu din municipiul Reşiţa ar trebui să fie reabilitate în scurt timp din fondurile alocate de administraţia locală.

Potrivit informaţiilor primite de la Cabinetului Primarului, „municipiul Reşiţa a virat ultima tranşă de bani Asociaţiei de proprietari nr. 557, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare a blocului nr. 1, situat pe Aleea Vlădeasa şi avariat de o explozie produsă în 1 octombrie 2013”.

Un ultim transfer de bani va fi făcut şi către asociaţia de proprietari nr. 427 pentru executarea lucrărilor de reabilitare a blocului situat pe Aleea Gugu, afectat de o explozie produsă în 1 septembrie 2012. Pentru blocul de pe Aleea Vlădeasa, spun locatarii, ar mai fi nevoie de bani. „În cursul zilei de ieri, o echipă a Primăriei Municipiului Reşiţa a efectuat o deplasare la blocul de pe Aleea Vlădeasa, în urma solicitării de către Asociația de proprietari de fonduri suplimentare pentru finalizarea lucrărilor (reabilitare fațadă, reparații la învelitoare)”, mai informează reprezentanţii primăriei.

tmc 640