Noi șantiere pe străzile Reșiței!

Noi lucrări au fost demarate în această săptămână la nivelul municipiului Reșița. Pe lângă asfaltarea mai multor străzi, se are în vedere și refacerea unor instalații de canalizare pluvială, dar și mai multe reparații care nu acceptă amânare.

Planul de lucrări cuprinde asfaltarea străzii Sodolului-Văliugului, refacerea instalaţiilor de canalizare pluvială de pe strada Pomostului, precum și întreţinerea carosabilului cu zgură în zona Cuptoare.

De asemenea, se are în vedere în această săptămână și decolmatarea rigolei de pe strada. Râului și executarea unui zid de sprijin la Grădina Zoologică din municipiu.

Reparațiile sunt și ele pe agenda primăriei. Astfel, vor fi demarate lucrări pentru repararea terenului de fotbal din Parcul Copilului, dar și confecționarea unui acoperiș pentru un foișor de pe strada Căpitan Ioan Poptelecan.

Angajații primăriei se vor ocupa și de spațiile verzi prin cosirea vegetaţiei de pe marginea drumului de legătură între Câlnic și Moniom, dar și din Parcul Copilului, strada Ţarcului și zona Spitalului Judeţean de Urgenţă.

De asemenea, se are în vedere și plivirirea florilor din zona parcului amenajat la Muzeul de Locomotive cu Abur precum și toaletarea sălciilor uscate de-a lungul malului Bârzavei (zona centrală-Triaj).

Totodată, s-a finalizat montarea de foişore pe străzile Sportului şi Petru Maior, respectiv în Parcul Copilului, urmând a fi realizat un nou loc de joacă pe Aleea Zadei, în cartierul Lunca Pomostului.

Foto: arhivă