Ultimele zile de ofertă service pentru autoturismele Hyundai, doar la Casa Auto Timișoara

picnic iulius1000x100

Casa Auto Timișoara propune o ofertă de întreținere service de nerefuzat pentru autoturismele din marca Hyundai – reduceri de până la 20% la piesele de întreținere și verificare tehnică gratuită, până în 31 octombrie!

Proprietarii autoturismelor marca Hyundai au parte de o ofertă personalizată în apropierea sezonului rece pentru reparațiile mașinilor. Pe lângă reducerea de minimum 20% la piesele de schimb originale și verificarea tehnică gratuită, cei de la Casa Auto Timișoara oferă și un test drive gratuit pe modelele noi Hyundai, în timpul verificării service a autoturismului, în limita disponibilității mașinilor pe care le dețin.

,,Pornești liniștit la drum cu oferta Hyundai Service. Hyundai Service și Piese Originale te așteaptă să te asiguri că autovehiculul tău este pregătit pentru noi aventuri. Ai minimum 20% discount la piesele de întreținere selectate în program și verificare tehnică gratuită. Nu îți rămâne decât să te urci la bord și să savurezi experiența”, declară cei de la Casa Auto Timișoara.

leader board 728 x 90 px

Piesele originale de întreținere incluse în campania de discount minim 20% sunt: becuri, bujii, curele și role, filtre, plăcuțe/ saboți de frână, lamele ștergător, ambreiaje (disc, placă, rulment, volantă), discuri/ tamburi de frână și amortizoarele.

Verificarea tehnică gratuită cuprinde: măsurarea nivel ulei motor, joc tampoane motor, nivel și densitate fluid răcire, nivel fluid de frână, etanșeitate galerii admisie, evacuare și eșapament, verificarea ambreiajului, verificare instalație spălare parbriz și ștergătoare, presiunea în pneuri/ uzura pneuri, nivel uzură elemente de frânare, funcționare direcție, stare articulații, stare punte spate, stare planetare, cardan, funcționare – faruri, lămpi, lămpi avertizare bord, climatizare, încălzire, schimbător cutie viteze automată, levier cutie viteze, zgomote / vibrații ambreiaj și verificarea jocului pedalei de ambreiaj.<ahref=”https://www.casaautotimisoara.ro/?fbclid=IwAR3Zh3cQHTU4BacoQ9Qp7RZ-GKLWatt3yHokhzQmY9dmhHNPn0slZ-Nq4pA”>