Ultimele zile de arest preventiv pentru Chebuțiu şi Preda?!

Oamenii acuzaţi că au devalizat UCM Reşiţa şi condamnaţi deja în primă instanţă pentru că au complotat astfel încât să prejudicieze statul român cu 60 de milioane de euro au primit astăzi primele veşti bune după arestarea lor de la începutul acestui an.

Trimişi în arest preventiv la finele lunii ianuarie, sub acuzaţia de constituire a unui grup infracţional organizat şi delapidare, Adrian Chebuţiu şi Adrian Preda, foştii manageri ai UCMR, au formulat o mulţime de cereri prin care şi-au manifestat dorinţa de a fi cercetaţi în stare de libertate sau în cel mai rău caz în arest la domiciliu. Toate solicitările le-au fost respinse. Astăzi, au primit însă veşti ceva mai bune.

Tribunalul Caraş-Severin a admis doar în parte propunerea formulată de Ministerul Public – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Caraş-Severin, privind prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor. Astfel, măsura arestării preventive a inculpaţilor a fost prelungită doar pe o perioadă de 20 zile, începând cu data de 29.04.2015 până la data de 18.05.2015 inclusiv. Chebuţiu şi Preda nu au fost mulţumiţi nici aşa, ambii contestând decizia instanţei cărăşene.

Comments

  1. eu says:

    acesti nemernici …+ lacrimioara chebutiu..ar trebui sa stea pe viata in puscarie..au distrus viata a mii de familii care lucrau in ucmr…si binenteles acest oras…le doresc tot ce se poate mai rau