Se dă sentinţa definitivă pentru Iacob Chişărău!

Directorul Moldomin e aşteptat astăzi în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru judecarea recursului declarat de acesta împotriva sentinţei de condamnare la închisoare a Curţii de Apel Alba.

UPDATE, ora 17.00

Directorul SC Moldomin Moldova Nouă şi-a menţinut poziţia procesuală şi în faţa magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. A recunoscut totul şi a cerut o pedeapsă cât mai blândă. “Nu am vrut să dau mită, dar mi s-a solicitat”, a spus Chişărău atunci când i s-a acordat ultimul cuvânt.  Instanţa supremă a rămas în pronunţare.

Intermediar al şpăgii de 50.000 de euro plătite de reprezentanţii MINECO, societate care vrea să pună mâna pe intreprinderea minieră din Clisura Dunării, vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, directorul Chişărău a recunoscut în faţa instanţei infracţiunile reţinute în sarcina sa de procurorii anticorupţie. În consecinţă, a fost condamnat de Curtea de Apel Alba la patru ani şi jumătate de puşcărie. Chişărău, care mai are în lucru un dosar penal în care e cercetat pentru ucidere din culpă, ca urmare a accidentului de la Pădureni în care au murit trei studenţi reşiţeni, s-a declarat nemulţumit de sentinţa instanţei de fond şi a declarat recurs.

CITEŞTE ŞI: Judecătorul “penal”, condamnat la închisoare

Chişărău e bolnav închipuit

A vrut să dea o ţeapă de 40.000 de euro din şpaga pentru judecătorul Cătălin Şerban!

Iacob Chişărău: “N-am bani, avere, am un singur lucru la care ţin foarte mult: cuvântul meu”

Dacă nu va solicita amânarea cauzei din diverse motive, cum ar putea fi acordarea unui nou termen pentru angajare de apărător, Iacob Chişărău ar putea afla sentinţa definitivă chiar în cursul zilei de astăzi, pentru că e greu de crezut că acesta va prezenta magistraţilor probe noi în apărarea sa. Ceilalţi inculpaţi în dosarul Moldomin au negat faptele reţinute de DNA, cea mai grea pedeapsă fiindu-i aplicată judecătorului Cătălin Şerban, şapte ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: Iacob Chişărău, condamnat în dosarul Moldomin

Consilierul judeţean Iacob Chişărău a omorât trei oameni cu doar 55 km/h?!

Iacob Chişărău susţine că este bolnav