Ultimele meciuri pentru Banatul Caransebeș în acest sezon

Iubitorii de volei sunt așteptați la acest sfârșit de săptămână pentru a susține echipa Volei Club Banatul Caransebeș în confruntările cu CS Unirea Dej, meciuri contând pentru definitivarea clasamentului Diviziei A1 masculin.

Potrivit antrenorului Valentin Pereu, eșecul pierderii locului V a tăiat aripile jucătorilor Banatului și rezultatele nu mai pot fi schimbate, dar lupta trebuie dusă până la capăt, iar aceste ultime meciuri cu Unirea Dej sunt la fel de importante ca și celelalte partide disputate în acest campionat.

„Vreau să le mulțumesc suporterilor care au venit timp de nouă luni la polivalentă pentru a ne susține în toate meciurile disputate acasă. Sunt trist că nu am putut să-i bucurăm până la capăt, dar așa este în sport, o echipă se clădește cu greu și se menține cu și mai mari eforturi. Știu însă cu siguranță că pentru anul viitor organizarea va fi mai bună, pentru că din greșeli învățăm. Dacă anul trecut ne-am salvat de la retrogradare, anul ăsta ne-am îndeplinit obiectivul de a ne clasa în primele 8 echipe, deși am avut un culoar favorabil să fi putut răzbi chiar în primele patru locuri. Cred și sper la un an mai bun în campionatul viitor”, ne-a declarat președintele Volei Club Banatul Caransebeș, Cristian Stepanescu.

Meciurile se vor disputa la Sala Polivalentă din Caransebeș, sâmbătă și duminică, de la ora 18:00, iar dacă va fi egalitate la victorii se va mai juca un meci decisiv cel mai probabil luni, 18 aprilie.