Ultima sută de metri până la votări

Cu aproape o lună înainte de alegerile pentru Camera Deputaților și Senat și la doar câteva zile distanță de startul campaniei electorale a candidaților, mai sunt câteva detalii ce trebuie stabilite ca parte din procedura de alegeri.

Numărul buletinelor de vot s-a stabilit, însă încă nu se cunoaște compania ce se va ocupa cu imprimarea acestora. Astfel, urmează să fie imprimate aproximativ 620 de mii de buletine de vot ce vor fi distribuite în cele 366 de secții de votare pe raza județului. Acestea vor fi organizate în peste 320 de locații din Caraș-Severin.

Licitația pentru compania ce urmează să asigure imprimarea buletinelor de vot nu a fost organizată încă, dar, anunță Instituția Prefectului Caraș-Severin, această societate comercială va fi stabilită în zilele care urmează.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Ca de obicei, paza secțiilor de votare va fi asigurată de către autoritățile județene dintre care fac parte Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Gl. bg. Vasile Zorzor” Caraş-Severin, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”al Judeţului Caraş-Severin şi Biroul de Imigrări Caraş-Severin.

banner 970 x 250